Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
06/11/2020 PANADERO / A - OFICIAL 1ª / 2ª de OBRADOR
Somos Panader@s Artesanales en Vilanova i la Geltrú y le ponemos toda la pasión a la elaboración de nuestros productos de alta calidad para nuestros client@s. Si la panadería es tu oficio y crees que no todos los panes son iguales: UNETE A NUESTRO OBRADOR
VILANOVA I LA GELTRU 1 Activa Veure oferta
05/11/2020 DEPENDIENTE/A PANADERIA
Somos Panader@s Artesanales en Vilanova i la Geltrú y le ponemos la misma pasión a la elaboración de nuestros productos de alta calidad que a la atención y servicio a nuestros client@s. Si el trato y servicio al cliente es tu oficio y crees que no todos los panes son iguales: UNETE AL EQUIPO.
VILANOVA I LA GELTRU 1 Activa Veure oferta
02/11/2020 TÈCNIC/A ADMINISTRACIÓ I FINANCES
Es precisa persona amb capacitats per dur a terme la gestió administrativa comptable de l’empresa, així com el control financer, registre i gestió de contractes i pagaments dels clients i resolució d’incidències.
VILANOVA I LA GELTRU 1 Activa Veure oferta
29/09/2020 ADMINISTRATIU /-VA DE NÒMINAS
Valor Humà Consultors és una assessoria especialitzada en Dret Laboral i Recursos Humans amb una servei orientat a empreses i particulars. Actualment necessitem ampliar el nostre equip de treball i per això seleccionem un/a administratiu/va de nòmines per tasques de recolzament al departament tècnic laboral.
VILANOVA I LA GELTRU 1 Finalitzada Veure oferta
Pàgina 1 de 1